Photizo

PHOTIZO Vetcare

Photizo Vetcare giver forebyggende og helbredende behandling af din Hest, hund ja alle dyr.

Den reducerer smerte og øger helingseffekten.

Dette er om du har en almindelig lille skade og hvis den er i behandlingsforløb med dyrlæge, kiropraktor, kranio sakral terapi eller massage.

Jeg har brugt Photizo Vetcare siden januar 2017 til min egen hest, som døjede med stram overlinje og havde ringfod på begge forben.

Her brugte jeg den bla til at opvarme musklerne i ryggen inden jeg lagde saddel på og skulle ride.

Løsne spændinger i skuldervedhæftninger.

Og nu som Kranio Sakral Terapeut bruger jeg den som en del af mine afbalanceringer.

Ledskader, ømme muskler, bindevæv der ikke lige kan løsnes.

Ja der er ingen begrænsninger for dens virke.


Hvad er Photizo Vetcare?
Photizo Vetcare er en LED-enhed, der afgiver rødt og infrarødt lys, der trænger igennem huden for at stimulere energiproduktion og andre metabolske processer i det aktuelle område.
 
Infrarødt lys er en af de få fysiske behandlinger, der fungerer til at skabe en helbredende effekt.
Celler, der er skadet, kan faktisk blive forynget af lys.Light Emitting Diodes (LED) leverer ikke nok kraft til at skade væv, men de leverer nok energi til at fremme naturlig, selvhelbredende og smertelindring. Med sin kraft er den optimaliseret til at være meget effektiv.
LED-enheden er en praktisk anordning, der fremstiller lys ved specifikke bølgelængder, og flere studier har fastslået, at det er selve lyset ved bestemte bølgelængder, som blandt andet er det terapeutiske i naturen.
LED-enheden tillader også lysstrålen at sprede sig ud i at være en smal lysstråle.
Vidvinkel diffusionen av LED gør den lettere at bruge, fordi lysudslippene derved er i stand til at trænge gennem et bredere overfladeareal. Dette resulterer i en hurtigere behandlingstid på det bestemte område.
Photizo Vetcare har one-touch, forhåndsprogrammerede, effektive doser af nær, infrarød LED lys til behandling af smerter og forskellige betændelsestilstande. Den sikrer en præcis og enkel levering af den rette mængde joules/doser til det angivne område.
 

Efter tre lysterapi behandlinger, stoppede hunden med at ville slikke i området - og den behøvede ikke skærm.
Der er gået 20 dage fra billede 1 - billede 2.
Hunden er professionelt behandlet.
 
Photizo Vetcare er egnet til at behandle:
Hunde og katte
Heste
Katte, grise, får og andre husdyr.
 
Photizo Vetcare er effektiv i behandling af:
lindrer smerte
stimulerer cellene til at reparere og helbrede
reducerer hævelse og betændelse
stimulerer immunsystemet i akutte, traumatiske forhold
kroniske smerter og betændelsestilstande forbundet med ledegigt og belastningsskader
stimulerer helbredelse
reducerer muskelspasmer
øger omfanget i blod- og lymfekar, for at sikre udskillelse af affaldsprodukter og tilføring af oxygen, næringsstoffer og koncentrationer af mediciner i området som behandles.

Til at begynde med blev lysteratapien benyttet for at skabe et godt væv til hudtransplantation - men såret helede og kontraherede så godt og hurtigt, at hudtransplantation ikke var nødvendigt. Hunden er behandlet professionelt.

Hudsygdomme, som for eksempel:
Sår og rifter, hot-spots, øreinfektioner, pyoderma (bakterie infektioner), bylder, sadelsår på heste, kroniske slikkesår, hud allergier, eksem, etc.
Muskler og knogler, som for eksempel:
Forstuvning/overbelasning, blå mærker, brud, nakke- og rygsmerter, ledegigt, senebetændelse, muskel infektion, ledbånd/sener, brud, belastningsskader, muskelskader/muskelkramper, ødemer (væskeophobninger), hematomer (blodansamlinger).

Kronisk smerte:
Photizo Vetcare stimulerer endorfin og serotonin produktionen. Dette er kroppens egen smertestillende "medicin".
Og dette er en fordel i forhold til alle typer leddegigt og irreversible ledskader, kroniske muskelspasmer, trigger/akupunkturpunkter.
Effektivt reduceres betændelsesprosessen som er forårsaget af skade eller overbelastning. Den reducerer og løsner muskelkramper op. Og den bidrager til at reducere hævelse ved at øge blodårer og lymfe størrelse. Dette for at fjerne overflødige affaldsprodukter fra det aktuelle område. Dette reducerer tryk og irritation på nerveender, der forårsager mere smerte. Øget blodstrømning i området sikrer at vævet kan absorbere flere næringsstoffer og okxygen.
Behandling på akupunkturpunkter har gode behandlingsresultater.

PHOTIZO VETCARE er IKKE et diagnostisk værktøj, og er ikke ment til at skulle erstatte medicinsk behandling.